Eski karısını vurdu sonra rehin aldı

Eski karısını vurdu sonra rehin aldı
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yaşayan Ümit A., çocuklarını göremediği iddiasıyla zorla girdiği evde eski eşi Aslı D.'yi rehin aldı. Polisin ikna etmeye çalıştığı Ümit A.'nın eşini ayağından vurdu. 3'ü kendi 5 da rehin alan Ümit A. 2 saatlik uğraş sonucu ikna edilerek teslim oldu.

Rehine alma ve kurşunlama olayı Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çocuklarını göremediğini iddia eden Ümit A., eski eşi 42 yaşındaki Aslı D.'nin yaşadığı eve gitti. Evin önünde gördüğü kızıyla eski eşi Aslı D.'nin evinin kapısına giden Ümit A., zorla içeri girdi.

Ümit A. eşini ve evde bulunan 3 çocuğu ile komşusunun 2 çocuğunu rehin aldı. Komşularının haber vermesiyle eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ümit A. bu sırada eski eşi Asli D'yi tabancayla ateş ederek ayağından vurdu.

Polislerin iknası sonucu 5 çocuğu serbest bırakan 43 yaşındaki Ümit A., sağlık ekiplerinin eve girmesine ise izin vermedi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ ikna etmeye çalıştı.

2 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Ümit A., çocukların velayeti konusunda kendisine yardımcı olunacağı sözü veren Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ ısrarı sonucu teslim oldu. Boşandığı eşi tarafından ayağından vurulan Aslı D., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ümit A.'nın işe gitmek için durakta bekleyen kızını silahla rehin alarak Aslı D.'ye zorla kapıyı açtırdığı ve evde rehin aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan Ümit A. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

zorla-girdigi-evde-bosandigi-esini-ayagindan-vurup-rehin-aldi-2364-dhaphoto5.jpgzorla-girdigi-evde-bosandigi-esini-ayagindan-vurup-rehin-aldi-2364-dhaphoto4.jpgzorla-girdigi-evde-bosandigi-esini-ayagindan-vurup-rehin-aldi-2364-dhaphoto3.jpgzorla-girdigi-evde-bosandigi-esini-ayagindan-vurup-rehin-aldi-2364-dhaphoto1.jpg