Eski milli futbolcu Olcan Adın'dan TFF'ye sert gönderme

Eski milli futbolcu Olcan Adın'dan TFF'ye sert gönderme
2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu yedinci maçında kader maçına çıkan A Milli Futbol Takımı, Norveç ile 1-1 berabere kaldı ve Dünya Kupası biletini alma şansını zora soktu. Mücadelenin ardından sosyal medyada tepki yağarken bir eleştiri de eski futbolcu Olcan Adın'dan geldi.

A Milli Takım, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde ilk maçına çıktı. Millilerin, Norveç ile 1-1 berabere kalmasının ardından eski milli futbolcu Olcan Adın TFF''ye sert bir gönderme yaptı.

“MİLLİYETÇİYİM DİYE GEÇİNİYORSUNUZ YA”

Norveç karşısında 1 puana razı olan ve son 3 maç kala işini zora sokan Ay Yıldızlılarda Alman teknik adam Kuntz da ilk maçında geçer not alamadı.

Maçın bitiminin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan eski futbolcu Olcan Adın, ”Bunu da beceremedik galiba. İspanyol mu denesek? Hayır milliyetçi diye geçiniyorsunuz ya” ifadelerini kullandı.

Kariyerinde daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’da da forma giyen Olcan Adın’ın dikkat çeken paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Adın, Milli formayı daha önce 10 kez giymişti.

 

İlgili Haberler