Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Büyük bir ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu merak edilidi. Son bölümde Çakırbeyli izleyenleri korkuttu ama Hızır Çakırbeyli'den iyi haber geldi....

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. bölümünün ardından EDHO 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları da gelmeye başladı. Yayınlandığı her bölümde izleyiciden tam not alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde izleyenleri korkutan bir gelişme yaşandı. 113. bölümünde hayati tehlikesi bulunan Hızır Çakırbeyli'nin durumu düzeldi. Hızır'ın vurulmasının ardından güvenlik önlemlerini artıran Çakırbeyli ailesi ise tedbirleri üst seviyeye çıkardı.  Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 114. FRAGMANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının pazar günü yayınlanması bekleniliyor.

78-002.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM TIKLA İZLE


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.