Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı son bölümünde ne oldu? Reşit öldü mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı son bölümünde ne oldu? Reşit öldü mü?
Eşiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101. bölümüyle haftanın en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 101. bölümünde Yaşar, Derya'yı rehin Alan Reşit'i vurdu. Peki, Reşit öldü mü? İşte tüm detaylar:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 1 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 101. bölümünde, tuzağa düşen Hızır Çakırbeyli ve Fikret silahlı saldırının ortasında kaldı. Ölümle burun buruna gelen Hızır, adamlarıyla birlikte çatışmaya girerek bu tuzaktan kurtulmayı başardı.

Dizide Hızır Çakırbeyli Reşit'e karşı harekete geçti. Yaşar kendisine yapılan saldırıda yaralandı ancak kurtulmayı başardı. Final sahnesinde ise, çaresizlik içinde kalan Reşit, Derya'yı rehin aldı. Hızır ve adamları tarafından etrafı sarılan Reşit'i ise Yaşar kafasından vurarak öldürdü ve Derya'yı kurtarmayı başardı. Diziye geçtiğimiz bölümlerde katılan Seda Yıldız, canlandırdığı Reşit karakterinin ölmesiyle diziye veda etti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 101. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Duyduklarının ardını arkasını soruşturmadan soluğu galeride alan Şahin Ağa, istemeden Reşit'in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarının tuzağa düşmesine sebebiyet vermiştir. Bir kez daha düşman namlusunun ucunda kalan Hızır'ın artık ihtiyacı olan tek şey bir mucizedir. Diğer tarafta Fikret pusuya düşmüştür. Tek hamleyle herkesi bitirmeyi amaçlayan Reşit'in planı tıkır tıkır işlerken Fikret'in düştüğü pusudan sağ kurtulması çok zordur. Tüm dengeleri değiştirmeye yönelik yapılan bu ince hesapların arkasında büyük bir güç olduğu şüpheleri kuvvetlenirken, yaşanan çatışmaların ardından oklar yine Ünal Kaplan'ı işaret edecektir.