Esra Dermancıoğlu’nun estetik göndermesi olay oldu. Seda Sayan kayıtsız kalmadı

Esra Dermancıoğlu’nun estetik göndermesi olay oldu. Seda Sayan kayıtsız kalmadı
Oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu son olarak estetik yaptıranları ti’ye aldığı bir video yayınladı. Estetikleriyle gündeme gelen Seda Sayan da Dermancıpğlu’nun bu videosuna kayıtsız kalamadı. 

''Fatmagül''ün Suçu Ne?'' dizisinde canlandırdığı ''Mukaddes yenge'' rolü ile hafızalara kazınan ve son olarak final yapan Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan oyuncu Esra Dermancıoğlu, yüzüne fön makinesi tuttuğu videoyu yayınlayarak "Estetiğe çok para veremeyen varsa, bunu uzun süre yaparsanız öyle kalıyor olabilirsiniz" dedi.

Dermancıoğlu''nun paylaşımına yakın dostu Beren Saat, gülücük emojisi yorumu yaparken, Seda Sayan''ın yorumuna gelen cevap dikkat çekti.

SEDA SAYAN''DAN YORUM GECİKMEDİ

Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen Seda Sayan da sessiz kalamadı. Geçtiğimiz günlerde yüzüne ve boynuna bir dizi işlem yaptıran Sayan, Dermancıoğlu''nun paylaşımına "Seviyorum seni" yorumunu yaptı. Oyuncu da "Seda''ma laf yok" cevabını verdi.
 

İlgili Haberler