Apple'ın bugünkü lansmanında neler olacak?

Apple'ın bugünkü lansmanında neler olacak?
Apple bugün yeni yılın ilk lansmanına ev sahipliği yapacak. Peki şirket bizlere neler sunacak? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Kullanıcıları neler bekliyor

TeknolojiOku''dan alınan bilgilere göre, Apple, bu yılın ilk resmi lansman etkinliğini işaretleyerek bugün yani 8 Mart''ta "Peek Performance" etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazır. Etkinlikte şirketin yeni bir iPhone SE ve iPad Air''i piyasaya sürmesi bekleniyor.

Cupertino merkezli devin yaklaşmakta olan etkinlikte piyasaya sürülmek üzere kollarını sıvadığı diğer ürünleri ortaya çıkaran yeni bir rapor çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Apple''ın bugünkü lansman etkinliğinde bizi neler bekliyor?

Power On haber bülteninde Bloomberg''den Mark Gurman, bugünkü lansman etkinliği sırasında yeni bir Mac Mini''nin piyasaya sürülebileceğini söyledi. Ayrıca Cupertino merkezli devin yeni bir harici monitörün ön izlemesini yapabileceğini de ekliyor.

Rapor, Apple''ın yeni nesil harici ekrandaki geliştirmeyi "aylar önce" tamamladığını ve 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerini satışa sunduktan kısa bir süre sonra piyasaya sürmeyi planladığını ekliyor. Apple, biri üst düzey Pro Display XDR''nin doğrudan halefi ve diğeri daha uygun fiyatlı tüketici düzeyinde bir ekran olmak üzere iki harici ekran üzerinde çalışıyor.

Eldeki bilgilere dayanarak, 5G bağlantı desteğe sahip yeni nesil iPhone SE ve iPad Air''i önümüzdeki lansman etkinliğinde, markadan yeni bir monitör ve yeni Mac modelleriyle birlikte göreceğimiz anlaşılıyor. 

Birkaç gün önce Apple''ın 7K ekran çözünürlüğüne ve A13 Bionic yonga setine sahip yeni bir Studio Display üzerinde çalıştığı bildirilmişti. Ancak, bu üst düzey ürünün lansmanının 2023 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.