EURO 2020'de dev maç

EURO 2020'de dev maç
Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2020) son 16 turunda Portekiz ile Belçika bu akşam karşıya karşıya gelecek. Sevilla'da saat 22.00'de başlayacak maçı Alman hakem Felix Brych yönetecek.

NTV''de yer alan habere göre, EURO 2020''de çeyrek finalistler belli oluyor. Son 16 Turu''nun ikinci gününde Portekiz ile Belçika kozlarını paylaşıyor.

PORTEKİZ''DE EKSİK YOK

Belçika''da sakatlığı nedeniyle turnuvayı kapatan Timothy Castagne''nin yanı sıra hastalığı nedeniyle Sevilla''ya götürülmeyen Nacer Chadli bu maçta yok. Portekiz''de bir eksik bulunmuyor.

İKİ İSİM SINIRDA

Belçika''da Thorgan Hazard, Portekiz''de ise Ruben Dias bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki karşılaşmada cezalı olacaklar.

Bu maçın galibi, çeyrek finalde İtalya ile karşılaşacak.

MUHTEMEL 11''LER

Belçika: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier, De Bruyne, Witsel, T. Hazard; Carrasco, Lukaku, E. Hazard

Portekiz: Rui Patrício; Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro; Palhinha, Renato Sanches, Moutinho; Bernardo Silva, Ronaldo, Jota

Sevilla''da saat 22.00''de başlayacak maçı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Her iki karşılaşma TRT 1''den canlı yayınlanacak.