Adalet istiyoruz

Adalet istiyoruz
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım ve federasyonun kurullarına meydan okudu

Derbi öncesi gözlerinin hakem Bülent Yıldırım’ın üzerinde olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün patronu, “Biz soyunma odası basmayız. Ancak bu mağduruz anlamına gelmez. Herkes ayağını denk alsın. Adalet istiyoruz. Ayrıcalık bekleyen namerttir” diye konuştu

Haber: Recep Şeker

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısında bombaladı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, federasyon ve kurullarına sert tepki gösteren Orman “Biz soyunma odası basmayız. Gözümüz F.Bahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım’ın üzerinde olacak. Herkes ayağını denk alsın. Kimseden medet ummuyoruz. Sadece adalet istiyoruz. Ayrıcalık isteyen namerttir” dedi. Başkan’ın gündemi sarsacak sözleri şöyle:
* Geçenlerde Aziz Yıldırım bir açıklama da bulundu, yeri gelmişken cevap vereyim. Biz, kimseden stat istemedik. Fenerbahçe, bizim stat projemiz olduğu zaman Aziz Yıldırım hapisteydi, Kığılı da başkanlık yapıyordu ve demeç verdi. O demece istinaden, Yıldırım’ı evinde ziyarete gittim, sevdiğim de dostumdur. Geçmiş olsun dedim ve o zaman da bu konu açıldı. Aziz Başkan da biz elimizden gelen desteği veririz dedi, sezon başladığı zaman da yanına gittik ve stat konusunda bir görüşme yaptık. Dost dosttan yardım ister, ama dost dostu belaya sokmaz. Aziz Başkan iyi niyetiyle dedi ki, 1 maçı bizde oynayın 1 maçı da Galatasaray’da oynayın; biz de hay hay dedik ve Ünal Aysal’a gittik. Ünal başkan da iyi niyetiyle bize olur verdi ve seçimden sonra konuyu netleştirelim dedi. Ünal bey, biz Beşiktaş’a stat ile ilgili destek vermek isteriz dedi ve seçim bitti daha sonra Ünal Bey ile konuştuk. Ünal Bey, biz bu stadı vermemiz için genel kuruldan onay almamız gerekir dedi. Madonna’ya statı verirken genel kuruldan onay mı alıyorsunuz?

Olimpiyat’ta zemin sorunu yok
* F.Bahçe maçını Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız, orada bir zemin sorunu yok, sadece ambiyans sorunu var. 40 bin kişiye oynasak sorun olmaz ve 7 bin kişiye oynayamıyoruz. Ankara’daki Sivas maçını 3-2 kazanmamızda seyircimizin katkısı vardır. Önce F.Bahçe ve Partizan maçlarımız var, sonra Başakşehir Stadı’nda oynayıp sonra yönetim kurulu ile konuşacağız. İstanbul’daki ilgisizlik sürerse kalan maçlarımızı Ankara’da oynayabiliriz.
* GSGM Başkanı geçen gün açıklama yaptı, 20 milyon para verdik diye. Neyle alakalı verilmiş? İddaa gelirleri ile ilgili. Biz stadımızı kendimiz yaptık, kimseden de para almadık. Bundan neden rahatsızlık duyuluyor? Bizim isimlerle işimiz yok, kurumlarla işimiz var. Yıldırım Demirören’in bu tarz işlere müdahale ettiğini düşünmüyorum. Beşiktaş’ı kimse üçüncü büyük yapamaz, Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. “