Eve sipariş ettiği tavuk kanadını ısıran kadın hayatının şokunu yaşadı. Firma harekete geçti

Eve sipariş ettiği tavuk kanadını ısıran kadın hayatının şokunu yaşadı. Firma harekete geçti
ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Brittani Paulhamus isimli kadının sipariş ettiği tavuk kanadının içerisinden tavuğun kafatası çıktı. Firma yetkilileri, müşterilerinin başına gelen durum nedeniyle özür diledi.

Haberler.com''un haberine göre; ABD''nin Pensilvanya eyaletinin Williamsport bölgesinde yaşayan Brittani Paulhamus isimli kadın, bir pizzacıdan tavuk kanadı sipariş etti. Ancak tavuğu yemeye başlayan kadın şoka girdi.

ISIRINCA KANAT OLMADIĞINI ANLADI

Tavuk kafasını fark etmeyerek ısıran kadın, sertliği karşısında bunun bir kanat olmadığını anladı. Tavuk poşetinin içerisinde yanlışlıkla tavuğun kafasının unutulduğunu gören kadın, paniğe kapıldı.

"ŞAŞKINIM"

Başına gelenler hakkında konuşan Brittani Paulhamus, "Daha önce yemek sipariş ettiğim bir yerdi ve lezzeti iyiydi, gerçekten yaşanan durum karşısında şaşkınım" dedi.

"HER ŞEY NORMALDİ"

İkinci ısırıkta zorlandığını belirten Paulhamus, "İlk ısırığı aldığımda her şey normaldi. Ancak ikinci ısırığı aldığımda bir sertlik hissetim. Sonrasında baktığımda bunun bir tavuk kanadı olmadığını gördüm" ifadelerini kullandı.

FİRMADAN DA ÖZÜR GELDİ

Yaşanan talihsiz olayın ardından kanadın hazırlandığı firmadan da özür mesajı geldi. Uzun süredir bu işle meşgul olduklarını belirten firma yetkilileri, müşterilerinden özür dilediklerini ve aynı durumun bir daha meydana gelmemesi için büyük çaba sarf edeceklerini dile getirdi.