Yıldırım’dan ince gönderme

Yıldırım’dan ince gönderme
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz’dan bu yana camia olarak büyük bir mücadele içinde olduklarını söyledi.

Yıldırım, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin haziran ayı sayısındaki yazısında, “Ebedi dostlarımız olan kimi kulüp yönetimlerinin 3 Temmuz’dan her tür faydayı sağlamak adına Türk sporunun ve Türkiye’nin  menfaatlerini bir kenara bırakarak kendi yönetsel başarısızlıklarını örterek,  genel kurul ve divan kurullarında dikkatleri başka tarafa çekmek üzerine  kurguladıkları algı mühendisliği çabalarını dikkatle takip etmekteyiz” dedi. Bu yöntemlerin Fenerbahçe’ye zarar vermesinin mümkün olmadığını  vurgulayan Yıldırım, “Ancak bu yönetimlerin onarılmaz yaralar açtıkları husus,  camialar arasındaki ebedi dostluklar ve Türk sporunun bizzat kendisidir. 3  Temmuz’un tüm uygulayıcılarının görevden alınmaları, haklarında soruşturmalar  açılması ve ülke gündeminden süratle uzaklaştırılmaları asla tesadüf değildir.  İlk günden beri söylediğim gibi 3 Temmuz siyasi bir davadır. Fenerbahçe düşmanlarının mağlubiyet, hüsran kaderidir” dedi.


Yanal: 4. yıldızı biz takacağız
Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon da şampiyon olarak 4. yıldızı takacaklarını söyledi. Yanal, “Büyük Fenerbahçe ailesinin bir üyesi olmaktan son derece gurur duyuyorum ve görevim devam edeceği için de çok mutluyum. Önümüzdeki sezon için ise net olarak şunu söylüyorum; Kimse merak etmesin 20. şampiyonluğa ulaşacağız. Geçen yıl ki gibi bunun garantisini veriyorum. Çok daha güzel günler bizi bekliyor şeklinde görüş belirtti.


Kritik gün salı
Sarı-Lacivertli takımda sezonun en başarılı ismi olan Caner Erkin’in sözleşme yenileyip yenilemeyeceği olayı tam bir bilmeceye dönüştü. Milli futbolcu, 2.5 milyon euro talep ederken, yönetimin 1 milyon 750 bin euroluk önerisiyle karşılaştı. Pazarlıklar sonucu Caner 2 milyon 250 bin euroya indi. Taraflar salı günü son kez görüşecek.
Faruk Malik