Fatih Belediyesi İYİ Parti adayının afişlerini toplatıyor

Fatih Belediyesi İYİ Parti adayının afişlerini toplatıyor
Fatih Belediyesi çalışanları, İYİ Parti adayı İlay Aksoy’un seçim afişleri ve pankartlarını, gördükleri her noktada İlçe Seçim Kurulu kararı olmadan indiriyor.

İYİ Parti’nin İstanbul’un Fatih İlçesi için aday gösterdiği İlay Aksoy’un, 31 Mart Yerel Seçimleri için astırdığı afişler herhangi bir izin alınmadan, belediyeye bağlı çalışanlar tarafından indiriliyor.

Seçim afişi ve pankartlarının indirilme görüntülerinin yer aldığı bir videoyu, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi hesabından paylaşan İlay Aksoy, “Fatih Belediyesi, ‘Benim Fatih’i Suriyelilere teslim etmeyeceğim’ afişlerimi tek tek indiriyor! İlçe Seçim Kurulu kararı olmadan böyle bir şey yapılamaz! Diğer Fatih adaylarına sesleniyorum, siz teslim mi edeceksiniz ki, ağızından bir kelime halen çıkmadı?” ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN SERT TEPKİ

Fatih Belediyesi çalışanları tarafından yapılan bu uygulamaya tepki gösterenler arasında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ da yer aldı. Özdağ, İlay Aksoy’un indirilen afiş ve pankartları için, “Korkaklar halkın sandıktaki tepkisinden çekindiler” yorumunu yaptı.

İlgili Haberler