Fatih Erbakan'dan 15 yaşındaki kız çocukları için akıl almaz sözler!

Fatih Erbakan'dan 15 yaşındaki kız çocukları için akıl almaz sözler!
Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 15 yaşında bir kız çocuğunun cinsel olgunluğa eriştiğini ve rızasının da geçerli olduğunu söyledi.

Biz10 TV'de Zeynep Uzun'un konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, büyük tepki toplayan ifadeler kullandı.

15 yaşındaki kız çocuklarının evlenmelerinin normal olduğunu savunan Erbakan, o yaşlardaki kız çocuklarının cinsel olgunluğa eriştiğini ve rızalarının geçerli olduğunu öne sürdü.

Erbakan, şöyle konuştu:

"ANADOLU'DA BÜYÜKLERİMİZ 14 YAŞINDA EVLENMİŞ"

"Anadolu'da yıllardan beri büyüklerimiz 14,15,16 yaşında evlenmiş, mutlu yuva kurmuşlardır. 15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir."

"KENDİ RIZALARI VAR"

"Şimdi yine o yaşlarda karşılıklı rıza ile, anne babalarının rızalarıyla evleniyor gençler. Bu evlilikten çocukları oluyor fakat 8 sene, 10 sene sonra polis gelip 'Erken yaşta kız çocuğunu alıkoydun' diyerek babayı alıp hapse götürüyor. Bu şu anda Türkiye'de uygulanan bir olay."

BİR SKANDAL DA AKİT TV'DE YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven de, Akit TV'de katıldığı Derin Kutu programında skandal ifadeler kullanmış, 12-17 yaş aralığındak kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu belirtmişti.

Özgüven, şöyle konuşmuştu:

"12 YAŞINDAKİ KIZLARIN VÜCUDU MÜKEMMEL"

"Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım."