Fatih Portakal açıkladı! Terörist Osman Öcalan'ın yerine TRT ekrana kimi çıkaracak

Fatih Portakal açıkladı! Terörist Osman Öcalan'ın yerine TRT ekrana kimi çıkaracak
Gazeteci Fatih Portakal, terörist Osman Öcalan’ın ölümü sonrası dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Terör örgütü PKK ele başı Abdullah Öcalan''ın kardeşi Osman Öcalan, Irak''a bağlı Erbil kentinde tedavi gördüğü hastanede öldü.

Gazeteci Fatih Portakal da terörist Osman Öcalan’ın ölüm haberi sonrası AKP iktidarına göndermede bulundu.

Öcalan’ın ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaşan Portakal, “AKP İktidarı seçim zamanı geldiğinde ekrana kimi çıkartır onu düşündüm bir an? Bulunur kanımca biri!” notunu düştü.

İşte Fatih Portakal''ın o paylaşımı:

NE OLMUŞTU?

Korona virüs tedavisi gördüğü belirtilen Osman Öcalan ile 23 Haziran 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi TRT ekranlarında röportaj yapılmıştı. Öcalan’ın Ekrem İmamoğlu ve CHP’yi eleştiren ifadeler kullanması kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

Konuyla ilgili Erdoğan ise “Doğrusu ben Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Ancak TRT’ye müracaat etmiş ve TRT Kurdi de böyle bir program yapmışsa bunu da TRT’deki arkadaşlarımız bilirler. Ben o kurumdaki arkadaşlarımızın da bu hassasiyet içinde adım attıklarına inanıyorum çünkü bu konularda kendilerine güveniyorum. TRT Kurdi’yi kurarken kimse bize niye TRT Kurdi’yi kurdunuz demedi. TRT’yi yönetenler bütün hassasiyetleri göz önünde bulundurarak bu tür adımları atar, TRT Kurdi’nin reytingini nasıl yükselteceğini de düşünür, ülkeye nasıl faydalı olacağını da düşünüp, buna göre de adımlarını atmıştır" şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler