Fatih Portakal mı Fulya Öztürk mü haklı?

Fatih Portakal mı Fulya Öztürk mü haklı?
Gazeteci Zafer Arapkirli “Bunlara program denmemeli" diyerek Fulya Öztürk'ün sunduğu 'Umudun Olsun' programını eleştiren Fatih Portakal ve ona ağlayarak yanıt veren Fulya Öztürk olayını yorumladı.

Fox TV''de yayınlanan ''Umudun Olsun'' programının sunucusu Fulya Öztürk, Celal Bilin adlı bir vatandaşın içinde eşinin olduğunu iddia ettiği cinsel içerikli videoyu canlı yayında açmasına "‘Halk bunu izliyor, istiyor’ demek ilkesizlik” diye tepki gösteren gazeteci Fatih Portakal''a gözyaşları içinde “Ekmek yediğiniz yere laf edemezsiniz" diyerek tepki göstermişti.

Fulya Öztürk''e ''böylesine fevri bir cevap vermemesini tercih ederdim'' diye seslenen Gazeteci Zafer Arapkirli KRT TV''de olayı yorumladı.

İşte Arapkirli''nin yorumu;

"Kadın sorunları, aile sorunlarını ileten programlar var. Oralarda da daha önce muhabirlik yapmış arkadaşlar var. Onlardan biri de Fulya Öztürk. Geçenlerde kendisinin başına talihsiz bir olay geldi. Haberlere konu olduğu için programdaki adam ''ben karımın özelliklerini tanırım neresinde yara var neresinde ben var bilirim'' dedikten sonra video gösteriyor. O gösterirken de Fulya''da ''ben bakamam'' diye oradan kaçıyor. Anlaşılan bu programdan birileri rahatsız olmuş onlardan biri de Fatih. Fatih ''bunlara program denmemeli halk bunları istiyor demek ise ilkesizlik'' demiş. Fatih deneyimli bir televizyoncu. Fulya Öztürk''ü çok sinirlendirmiş Fatih. Kendisi isyan ediyor. Kısmen haklı olabilir ama ben bu kadar kişisel algılamamasını arzu ederdim. Bence ''aldığım parayı ben bu kadar hayır hasenat işlerine harcıyorum'' kısımlarını insanlarla paylaşması anlamsız. Portakal''ın eleştirisi sana değil sevgili kardeşim. Fulya Öztürk''e sesleniyorum. Portakal bu tür programların insanların özel yaşamlarını fazla kurcalayan reyting gösterilerine karşı olduğunu söylüyor. Senden tecrübeli bir meslektaşın bir ağabeyin belki Fatih Portakal. Bırak buna Kanal cevap versin. Böyle bir isyanla senin cevap vermeni gerektirecek bir durum değil bu. Bu eleştiriyi daha aklı selim içinde cavaplayabilirdin bence. Böylesine fevri bir cevap vermemesini tercih ederdim diyelim."

Arapkirli yaptığı yorumu kişisel Tweettir adresinden de paylaştı.

 

Portakal ne demişti?

Portakal, sosyal medya hesabından programla ilgili “Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. ‘Halk bunu izliyor, istiyor’ demekse ilkesizlik” yorumunda bulunmuştu.

İlgili Haberler