Fatih Terim açıkladı! Falcao yarın oynayacak mı?

Fatih Terim açıkladı! Falcao yarın oynayacak mı?
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Lemina, yarın Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile oynayacakları maçın öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Terim, yarın sahada mücadele eden bir Galatasaray görmek istediğini belirtti.

Fatih Terim açıkladı! Falcao yarın oynayacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Lemina, yarın Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile oynayacakları maçın öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Fransız gazeteci arkadaşımız Lemina'ya sordu, 'Grupta, hücumda fazla gözükmüyorsunuz, gol az atıyorsunuz manasında manasında, haklı istatistik bu. Ama o kadar kolay ki bu soruyu sormak, hele elinizde Di Maria, Cavani, Mbappe, Neymar, Icardi varsa bu soruyu sorarsınız.

Yarın dünyanın en büyüklerinden biriyle oynayacağız. İki kalecimiz dışında 13-14 oyuncumuz var. U19'la geldiğimiz için Emin'i de yanımıza alacağız. Bütçe olarak da dünyanın en büyük takımlarından biriyle oynayacağımızı unutmamak gerek.

Elimizde neyimiz varsa kazanmaya ve oynamaya çalışacağız. Rakibin gücünü, oyuncuların kalitesini hepimiz söylüyoruz ama bunu tespit etmek için söylüyoruz, kimseden korkumuz yok. Mağlup olacaksak da mağlup olacağız. Ben mücadele eden bir Galatasaray istiyorum

Falcao bizle beraber ama ne kadar oynayacak, fiziği ne kadar müsait tam bilmiyorum. 90 dakikayı zaten çıkaramaz. Belki 45 dakika... O da olmazsa birileri oynayacak.

PSG'nin maçın favorisi olduğunu belirtmek bir kehanet değil. Maça başlamadan kimse kaybetmez. Çıkacağız ve ne olacaksa olacak. Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak. Neyimiz varsa oynamaya çalışacağız ve kazanmaya çalışacağız. Rakip takımın gücü ve kalitesi ortada ama bunu tespit için söylüyoruz. Bir korkumuz yok"

“SONUNA KADAR MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ”

Galatasaraylı Lemina ise, PSG maçında sonuna kadar mücadele etmek zorunda olduklarını söyleyerek, “Çok zor anlar geçirdim. Galatasaray'ın sayesinde istediğim gibi oynayabiliyorum. Böyle de devam etmek istiyorum. PSG'ye karşı kazanmak için belirli bir taktik olduğunu düşünmüyorum. Sonuna kadar mücadele etmek zorundayız” ifadelerini kullandı.


Galatasaray, Paris Saint-Germain (PSG) maçının son çalışmasını bugün TSİ 20:30'da mücadelenin gerçekleşeceği Parc des Prince'te ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirdi.

Sarı-Kırmızılı ekibin Paris Saint-Germain maçı kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor

“Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.”