Ahmet Çakar'dan flaş Arda Turan iddiası! Gündeme bomba gibi düştü. Terim ile fotoğrafı çok konuşulmuştu

Ahmet Çakar'dan flaş Arda Turan iddiası! Gündeme bomba gibi düştü. Terim ile fotoğrafı çok konuşulmuştu
FIFA eski hakemi ve yorumcu Ahmet Çakar, Göztepe maçı kadrosuna alınmayan ve Fatih Terim ile paylaştığı fotoğrafla gündeme oturan Galatasaraylı Arda Turan için bomba bir iddiada bulundu.

Galatasaray''ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan''ın, iki gün önce Fatih Terim''le paylaştığı fotoğrafın yankıları sürürken, Ahmet Çakar''dan Arda için flaş bir iddia geldi.

Çakar, hiçbir sakatlığı olmamasına rağmen Göztepe maçı kadrosuna alınmayan Turan''ın futbol kariyerinin bittiğini belirterek, "Arda''ya en az iki ay su yok. Temmuz ayında falan Kırkpınar''da oynayabilir" diye konuştu.

Çakar sözlerini şöyle bitirdi:

"Arda Turan gibi bir ismin bu saatten sonra alt ligde ya da Anadolu takımında oynayacağını düşünmüyorum, bu büyük bir hata olur."

ARDA''NIN İSTATİSTİKLERİ

2020-21 sezonun başında Barcelona''dan beledelsiz olarak eski takımı Galatasaray''a dönen 35 yaşındaki Arda Turan bu sezon sarı kırmızılı forma ile 9 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti.

TORRENT NE DEMİŞTİ?

Arda Turan''ın Galatasaray''ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmasıyla ilgili olarak Domenec Torrent, "Arda Turan''ın, Fatih Terim ile fotoğraf koyduğunu söylediniz. İstediği insanla istediği fotoğrafı çekebilir, sosyal medyaya da koyabilir. Bu soruyu ona sormak lazım ama bizim için bugünkü maçın önemi daha öncelikli bir konu" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler