Fatih Terim'den olay Morutan açıklaması! Yere düşmüyor hatası o

Fatih Terim'den olay Morutan açıklaması! Yere düşmüyor hatası o
Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim'in Morutan ile ilgili söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fatih Terim: Morutan yere düşmüyor hatası o! Olmadı hocam, gençlere böyle mi örnek olunacak

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor, normal süresi ve uzatma bölümleri 3-3 berabere biten maçta Galatasaray''a seri penaltılarda 6-5 üstünlük sağlayarak son 16 turuna yükseldi.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"HATASI O"

Terim''in, kendisine Morutan ile ilgili yöneltilen soruya verdiği cevap gündem oldu. 68 yaşındaki teknik adam, "Morutan iki kritik maçta kendini bıraksa rakip kırmızı kart görecekti. Terbiyelice düşmüyor. Hatası o" dedi.

Tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

Çok küçük yaşta ülkesinden dışarı çıkan bir genç oyuncu. Zaman zaman bizde çok iyi maçlar da oynadı. İnişleri, çıkışları olacaktır. Genç takımın bu tip sıkıntılarını çekmek zorundayız. Sahanın içerisinde mesela; Morutan iki kritik maçta kendini bıraksa rakip kırmızı kart görecekti. Terbiyelice düşmüyor. Hatası o. Ama her geçen gün gelişiyor. Yeteneklerinden hiçbir şüphemiz yok."

İlgili Haberler