Fatih Terim'den istifa açıklaması

Fatih Terim'den istifa açıklaması
Ozan Kabak'ın satılmasına ilişkin açıklamada bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, istifadan döndüğünü açıkladı.

Göztepe maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim istifa konusuyla ilgili olarak, "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim" diyerek istifadan döndüğünü itiraf etti!

SERDAR AZİZ CEVABI: YÖNETİM DERSE OTURUR BAKARIZ

Habertürk'te yer alan habere göre Fatih Terim, Serdar Aziz'in affedilip affedilmeyeceği yönündeki soruya ise şu yanıtı vererek af için açık kapı bıraktı: "Serdar Aziz ile ilgili bilgim yok. Ben teknik bir karar aldım, yönetime bildirdim. Yönetim bir karar alırsa, bu idari karardır, ondan sonra yapılacaklar bellidir. Ben kararımı verdim. Biz çıkıp çok fazla konuşmuyoruz ama herkes bilsin. Serdar'ı devamlı A Milli Takım'da da oynatan benim. 26 Aralık'ta karar vermişiz, 26 Ocak'a gelmişiz. Yönetim derse 'Benim idari kararım budur' o zaman bakarız."

"OZAN'IN GİTMESİNİ İSTEMEDİM, BAŞKA BİR ŞEY YAPACAKTIM AMA..."

Terim, Ozan Kabak'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve istifayı düşündüğünü belirterek şunları söyledi: "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim, ihtiyacım olduğunu söyledim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim." dedi.