Fatih Ürek ameliyat masasına yatacak!

Fatih Ürek ameliyat masasına yatacak!
En son Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan Fatih Ürek, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ameliyat olacağını söyleyen Ürek, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından Yeşilçam''ın usta ismi Kemal Sunal ile oğlu Ali Sunal''ın "Bekar Gezelim" şarkısını söylediği ve dans ettiği anları Fatih Ürek, paylaşması ile ses getirmişti. Fatih Ürek, o anları, "Benim için çok önemli ve değerli bir video teşekkürler. Saygıyla ve sevgiyle Kemal Sunal" notuyla yayınlamıştı.

Ünlü şarkıcı Ürek, önceki akşam Etiler''de görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen şarkıcı, Kemal Sunal ile ilgili yayınladığı video hakkında şunları söyledi:

"20 yıl önceki bir video. O video dün elime geçti. Bana gönderdiler, çok mutlu oldum. Rahmetli çok özel bir insandı. Benim programıma gelmişlerdi. O gün çok eğlenmiştik. Kemal Sunal''ın komik anılar anlattığı ve sahneye çıkıp şarkılar söylediği çok özel anlardı."


Sağlık durumuna ilişkin özel açıklamalarda bulunan Ürek, "Küçük bir ameliyat geçireceğim. Çok fazla uçmaktan ve sesten kulaklarım delindi, mesleki deformasyon oldu. Bu rahatsızlık bana zorluk çıkartıyor. Albüm çalışmaları ve stüdyoda şarkı okumaları var. Onun için ameliyat olup 1 ay dinleneceğim" dedi.

İlgili Haberler