Fenerbahçe 4 eksikle Gaziantep FK deplasmanında

Fenerbahçe 4 eksikle Gaziantep FK deplasmanında
Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30'da başlayacak mücadelede hakem Atilla Karaoğlan görev alacak.

Süper Lig''in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Kalyon Stadı''nda oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Süper Lig''deki son maçında Çaykur Rizespor''u farklı mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe, Gaziantep FK''yi yenerek lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 9''a indirmeyi hedefliyor.

Geride kalan 15 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli takım, hanesine 27 puan yazdırdı.

Ligde yaptığı müsabakaların 5''ini kazanan, 3''ünde berabere kalan ve 7''sinden mağlup ayrılan Gaziantep FK ise 18 puan elde etti.

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11''LER:

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Tosca, Kitsiou, Recep, Doğan, Maxim, Mendyl, Dicko, Muhammet

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Crespo, Gustavo, Ferdi, Mesut, Rossi, Serdar

EKSİKLER:

Gaziantep''te Jefferson ile Alexander Merkel sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe''de sakatlıkları süren Altay Bayındır, Enner Valencia ve Mert Hakan Yandaş ile cezası bulunan İrfan Can Kahveci takımdaki yerlerini alamayacak.