Jorge Jesus'la ilgili olay iddia

Jorge Jesus'la ilgili olay iddia
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktöro Jorge Jesus'la ilgili Portekiz basını çarpıcı bir iddia ortaya attı

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Portekizli Jorge Jesus''la sözleşme imzalamış, ardından da sözleşmenin şartları açıklanmıştı.

Fenerbahçe''den KAP''a gönderilen bildirimde, "Şirketimiz, 2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile 3.000.000 Euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

Ancak Portekiz basını, konuyla ilgili olarak çok farklı bir haber yaptı.

Görüşme ve anlaşma aşamasında Jesus''la ilgili tüm haberleri doğru çıkan Portekiz basını, Jesus''un alacağı ücretin açıklandığı gibi olmadığını yazdı.

Yazılan haberlere göre Jesus, bir yıllık sözleşme karşılığı 3 değil, 5 milyon euro kazanacak. Yardımcılarına ise 1.5 milyon euro ödenecek. Bunlara ilaveten bonuslar da olacak, şampiyonluk halinde ise yüklü bir prim verilecek.

Başkan Ali Koç da imza töreninde
''''Ülkenin ve Fenerbahçe''nin bu ekonomik şartlarında kolay değildi.

Biz inandık, alternatifli yollardan gittik ve çok şükür ki bu yol sonuçlandı. Burada pek çok insanın katkısı var. İlerleyen zamanda zaten her şey ortaya çıkar" demiş, bu sözleri sponsorluklardan da Portekizli hocaya ödeme yapılacağı anlaşılmıştı.

İlgili Haberler