Fenerbahçe taraftarlarının Mesut Özil sevgisi sınır tanımıyor

Fenerbahçe taraftarlarının Mesut Özil sevgisi sınır tanımıyor
Tokat'ta berberlik yapan 30 yaşındaki Ahmet Yıldırım, gelen müşterilerinin isteklerine göre 3 boyutlu saç tıraşı yapıyor. Son olarak Fenerbahçe'ye transferi ile büyük yankı uyandıran Mesut Özil'in portresini, hayranı olduğu Fenerbahçeli taraftarın başına işleyen Yıldırım, "Sosyal medyadan görmüş bizi, biz de yardımcı olduk" diye konuştu.

DHA'da yer alan habere göre, Tokat'ın kent merkezinde bulunan bir berber, müşterilerinin saçlarına 3 boyutlu resim ve figürlerden oluşan tıraş yapıyor.

0f8f924218c608349e8b97c6b93fc2d7.jpg

MESUT PORTRESİNİ İŞLEDİ

Kent merkezinde 15 yıldır kuaförlük yapan Yıldırım, yaptığı tıraşlarla büyük ilgi çekiyor. Yıldırım, son olarak Fenerbahçe ile 3,5 yıllık anlaşma yapan Mesut Özil'in portresini, hayranı Tarık Güneş'in başına işledi.

"SOSYAL MEDYADAN GÖRMÜŞ BİZİ, BİZ DE YARDIMCI OLDUK"

Bu uygulamanın zor iş olduğunu söyleyen Yıldırım, "Uzun süre çalışılması gereken bir sanat. Normalde resim çizen bir vatandaş kuaföre gelip bir saçı kesemez. Çünkü berberlik eğitimi de olması lazım. Berber olan insanda resim sanatı yoksa bu işi zor yapar. Altyapının sağlam ve eğitimini alması lazım. Kara kalem eğitimi alması lazım. Makine ile beraber çizim yapması için kara kalem çalışması yapması lazım. Çalışmalarımız ortalama yarım saat ile 1 saat arası oluyor. Yaptığımız çalışmaya göre değişiyor. 3 boyutlu olursa biraz daha uzun sürüyor. Yapı tarzı işler olursa onlar daha kısa sürüyor. Ama portre çalışmaları uzun sürüyor. Daha önceden bu tarz işler yaptığım için Mesut Özil'in portresini çizmek benim için zor olmadı. Çizdik, başarılı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş da sevindi çizebildiğimize. Fenerbahçe hayranı olduğunu söyledi. Mesut Özil'in gelişini bu şekilde kutlayacağını söyledi. Sosyal medyadan görmüş bizi, biz de yardımcı olduk" dedi.

52a392d8c1fdc9b28f965dcdb54baa60.jpg

"FENERBAHÇELİ OLDUĞUM İÇİN BÖYLE BİR ŞEY AKLIMA GELDİ"

Fanatik Fenerbahçeli olduğunu belirten ve Mesut Özil portresi tıraşı yaptıran 19 yaşındaki Tarık Güneş, "Sosyal medyada gezinirken kuaför Ahmet Yıldırım'ın paylaşımını gördüm. Mesut Özil yeni geldi, transferi yeni yaptı. Ben de Fenerbahçeli olduğum için böyle bir şey aklıma geldi ve yaptırmak istedim" diye konuştu.

8fcd266fa686b8a48a6933bd2ce44f2f.jpg69c2426f071c299bad8701ee5f4be33b-001.jpg