Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sevinci

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sevinci
Süper Lig'de Erzurumspor 3-0 yenerek moral depolayan Fenerbahçe'ye bir iyi haber de tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül'den geldi. Tecrübeli savunma oyuncusu, takımının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kasımpaşa maçı öncesi takım arkadaşlarına katıldı.

Yeni sezona kesin şampiyonluk parolası ile çıkan Fenerbahçe, art arda gelen mağlubiyetlerin ardından yeniden galibiyet serisi yakalamayı başardı. Fenerbahçe, perşembe günü saat 20.45'te sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu karşılaşmasının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.  

fenerbahcede-gokhan-gonul-idmanin-ilk-bolumunde-takimla-calisti-1445-dhaphoto2.jpg

FUTBOLCULAR BİREYSEL DE ÇALIŞTI  

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman saat 11.30'da başladı. Süper Lig'de oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında maça ilk 11'de başlayan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından idman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

PEROTTİ SALONDA ÇALIŞTI 

Sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, Sosa ile Novak sahada koşu çalışmalarına devam etti. Tedavi süreçleri devam eden Diego Perotti ile Tolga Ciğerci ise çalışmalarını salonda sürdürdü. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.