Fenerbahçe’de ilk aday Aykut Kocaman

Fenerbahçe’de ilk aday Aykut Kocaman
Fenerbahçe’de süren kötü gidişin ardından Cocu’nun gönderilmesi gündemde. Hollandalı çalıştırıcının ayrılığının ardından listenin başında Aykut Kocaman’ın olduğu öğrenildi.

Ali Koç’un başkan olduktan sonra teknik direktör konusunda nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyordu.

Başkan Koç, konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada, “Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki yerli hoca ile çalışacaksak bu Aykut Kocaman’dan başkası olmayacak” ifadelerini kullandı.

Ancak sonrasında Kocaman ile yollar ayrıldı ve takımın başına Cocu getirildi. Ali Koç’un, Hollandalı teknik adamın gönderilmesi halinde yine ilk tercihinin Aykut Kocaman olduğu kaydedildi. Kocaman’ın tercih edilmesi halinde, uzun süre idari menacer olarak görev yapan Hasan Çetinkaya’nın da döneceği iddia edildi.

ŞANSAL BÜYÜKA: BAŞKA BİR ADAY DAHA VAR

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü ile ilgili bir iddia da Şansal Büyüka’dan geldi. Beinsports’ta konuşan Büyüka, Cocu’nun bu hafta gönderileceğini söyledi.

Hollandalı çalıştırıcının yerine Aykut Kocaman ya da Ersun Yanal’ın düşünüldüğünü söyleyen Şansal Büyüka, iki ismin dışında bir adayın daha olduğunu belirtti. Şansan Büyüka, yaptığı yorumda “Benim duyduğum, Fenerbahçe hoca değişikliği için milli maç arasını beklemeyecek. Ancak Aykut Kocaman ve Ersun Yanal dışında bir aday daha var. Teyide muhtaç bilgi ama…” dedi. Şansal Büyüka, Ali Koç’un Fenerbahçe’ye başkan olduktan sonra Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmeden etkilendiğini de iddia etti.