Fenerbahçe'de Ozan Tufan geldi Gustavo yolcu

Fenerbahçe'de Ozan Tufan geldi Gustavo yolcu
Süper Lig'in 24'üncü haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek Fenerbahçe'de takıma dönen Ozan Tufan, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Ozan'ın gelmesiyle birlikte Luiz Gustavo'ya yol göründü.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu''nun 24''üncü haftasında sahasında Medipol Başakşehir''i konuk edecek Fenerbahçe, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Can Bartu Tesisleri''ndeki idman koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı, pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, çift kale maçın ardından, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

OZAN İLK İDMANINA ÇIKTI

Antrenmanda sarı-lacivertli ekibe geri dönen Ozan Tufan, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Mesut Özil ve Altay Bayındır günü takımdan ayrı bireysel çalışmalar eşliğinde tamamlarken; Luiz Gustavo ve Filip Novak da günü tedavi programları ile noktaladı. Milli takımlarından dönen Marcel Tisserand ve Kim Min-Jae ise takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

Sarı-lacivertli ekip, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

LUIZ GUSTAVO YOLCU

Fenerbahçe orta sahada Ozan Tufan takviyesinin ardından Luiz Gustavo ile yolları ayırabilir. Atletico Mineiro''dan cazip bir teklif alan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, bu teklife sıcak bakıyor.