Fenerbahçe'de tarihi itiraf: "Son 2 yılda hata yaptık"

Fenerbahçe'de tarihi itiraf: "Son 2 yılda hata yaptık"
Fenerbahçe'de yöneticilerden Selahattin Baki, son iki sezonda hatalar yaptıklarını ve bunlardan ders çıkarıp sakin, ince eleyip sık dokuyarak kararlar aldıklarını ifade etti.

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, "Son 2 yıldır A takımla ilgili hatalar yapıldı. Bunları üzerimize alıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkardık ve daha sakin bir şekilde ince eleyip sık dokuyarak kararlar alıyoruz." dedi.

Futbol A Takım ve altyapı yapılandırması ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, ayrıca Samandıra Can Bartu Tesislerine kurulan FenerLAB analiz merkezi ile ilgili bilgiler de verdi.

"SON 2 YILDA HATALAR YAPILDI"

Sözlerine Futbol A Takımı ile başlayan Selahattin Baki, “A takımla alakalı tabi ki son 2 yıldır hatalar yapıldı. Bunları üzerimize alıyoruz. Ders çıkartarak, çok daha sakin ve çok daha ince eleyip sık dokuyarak, adımlar atıyoruz. Bu adımların ne olduğu hem Başkanımız hem Yönetim Kurulu tarafından, sezon sonunda tek tek açıklanacaktır. O konuda taraftarın içinin rahat olmasını istiyorum. Sonuç itibariyle henüz sezon bitmedi. Bazı eleştirilere bakıyorum, sezon bitmiş gibi bizden açıklama bekleniyor ama unutmamak gerekiyor ki, 8 hafta daha lig devam edecek. Kupa maçlarımız devam ediyor. Dolayısıyla sezon bittikten sonra bazı açıklamalar yapıp, taraftarlarımızın yüreğine su serpeceğiz.” dedi.