Fenerbahçe'de Vitor Pereira 5 ismin biletini kesti

Fenerbahçe'de Vitor Pereira 5 ismin biletini kesti
Yeni sezon öncesi ilk etap çalışmalarını Düzce'de tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de 5 futbolcunun bileti kesildi. Teknik Direktör Vitor Pereira, ayrılmasını istediği oyuncuları yönetime bildirdi.

Yaprak dökümü başlıyor

Topuk Yaylası kampını bitiren ve 22 Temmuz''a kadar hazırlık sürecini Samandıra Can Bartu Tesisleri''nde sürdürecek olan Fenerbahçe''de, Slovenya''da gerçekleştirilecek ikinci kamp öncesinde teknik direktör Vitor Pereira 5 ismin biletini kesti.

5 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILACAK

A Spor''un haberine göre, Portekizli teknik adam Zanka, Lemos, Zajc, Dirar, Perotti ile yolların ayrılmasını istedi. Tisserand''ın durumu ise belirsizliğini koruyor.

3 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNANACAK

Topuk Yaylası''ndaki kampta Romanya 2. Ligi ekiplerinden Csikszereda ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-0 galip ayrılırken, Sarı-Lacivertli takımın gollerini Sinan Gümüş ve Serdar Aziz kaydetmişti.

Fenerbahçe, Slovenya''da yapacağı 3 hazırlık maçının programını paylaştı. Buna göre 24 Temmuz 18.00''de Udinese, 27 Temmuz 18.00''de Tabir Sezana ve 30 Temmuz 17.00''de Al Ahli ile karşılacak.

İlgili Haberler