Fenerbahçe, Rüya Takım oldu

Fenerbahçe, Rüya Takım oldu
Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı geçtiğimiz günlerde; Brenna Stewart, Emma Meesseman, Merve Aydın, Mina Djordjevic ve Olivia Epoupa'yı transfer ettiğini açıklamıştı. Sarı lacivertliler yeni transferler sonrası âdeta 'yıldızlar karması'na dönüştü.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi''nin son şampiyonu Fenerbahçe Safiport yeni sezon öncesi kadrosunda büyük bir değişime gitti. Sarı lacivertliler; Bria Hartley, Tuğçe Canıtez, Elizabeth Williams ve Amanda Zahui ile yollarını ayırırken; Breanna Stewart, Emma Meesseman, Merve Aydın, Olivia Epoupa ve Mina Djordjevic''i kadrosuna kattı.

4 İSİMLE SÖZLEŞME UZATILDI

Ayrıca Fenerbahçe Safiport, kadrosunda yer alan Sataou Sabally, Manoyla Kurtulmuş, Alperi Onar ve kaptan Olcay Çakır Turgut''un sözleşmelerini 1 yıl uzattı.
Son transferler ve takımdan ayrılan isimlerin ardından EuroLeague zaferi hedefine iyiden iyiye odaklanan sarı lacivertliler için Kadınlar EuroLeague resmi sayfası da bir paylaşımda bulundu.

EUROLEAGUE: TARİHİN EN İYİ FENERBAHÇE''Sİ Mİ?

Kadınlar EuroLeague resmi sayfası; Fenerbahçe ile ilgili bir tweet paylaştı. Sarı lacivertlilerin 2022-2023 kadrosunda potansiyel bir ilk 5''i fotoğraflarıyla birlikte takipçilerine sunan EuroLeague resmi sayfası görselde; Alina Iagupova, Kayla McBride, Satou Sabally, Breanna Stewart ve Emma Meesseman''a yer verdi. Organizasyon bu görselle birlikte, "Tarihin en iyi Fenerbahçe''si mi?" sorusunu yöneltti.
Görselin altına açılan ankette ise; "Fenerbahçe bu sezon ilk EuroLeague zaferini kazanabilir mi?" anketi açıldı. Toplamda 12.290 oy alan ankette yüzde 95''lik katılımcı dilimi, "Evet" seçeneğini işaretledi.