Fenerbahçe son idmanında taraftarla buluşacak

Fenerbahçe son idmanında taraftarla buluşacak
Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş derbisi öncesi yapacağı son antrenmanın Ülker Stadı'nda taraftara açık şekilde yapılacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada ''''Futbol A Takımımız, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesi son antrenmanını, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 17.45’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde taraftarımıza açık bir şekilde gerçekleştirecektir.

Fenerbahçemiz, her zaman ve her şartta Sarı Lacivertimizin yanında olan, Kulübümüzün en büyük gücü, takımızın ruhu olan büyük taraftarlarımızla mabedimizde kucaklaşıyor! Fenerbahçe Passolig kartı sahibi her taraftarımız, tribünde yerini alabilecek olup, stadyumumuzun kapıları 16.00 itibarıyla açılacaktır. Not: Stadımıza giriş için, passo.com.tr üzerinden, 1 TL karşılığında biletin temin edilmesi gerekmektedir.'''' ifadelerine yer verildi.

DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

 

Spor Toto Süper Lig''in 36. haftasında 8 Mayıs Pazar günü derbide Beşiktaş''a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri''nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Pas idmanının ardından çift kale maçla devam eden antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Miguel Crespo''nun tedavilerine devam edilirken, Kim Min-jae''nin takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Fenerbahçe, yarın hazırlıklarına devam edecek.

İlgili Haberler