Joshua King'in büyük sırrı: Rüya gerçek oldu

Joshua King'in büyük sırrı: Rüya gerçek oldu
Fenerbahçe'nin Norveçli futbolcusu Joshua King, antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplarken, çarpıcı ifadeler kullandı

Fenerbahçe''nin yeni transferi Joshua King, bugünkü antrenmandan sonra basın mensuplarını sorularını cevapladı.

Norveçli futbolcu "Çok iyi karşılandım. İlk günlerim harika geçti. Çalışmalarımız çok sıkı bir şekilde devam ediyor. Maçlar için sabırsızım. Formayı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

King, 3, 4 yıl önce başından geçen bir olayı da şöyle anlattı:

"Norveç''teki en iyi arkadaşım Türk. 3-4 yıl önce de oğluma Fenerbahçe forması hediye etmişti. Bana ''inşallah Fenerbahçe''de oynarsın'' demişti. Ve şimdi buradayım. Bu rüya gerçekleşmiş oldu. Büyük bir camiadayım. Kariyerimde oynamış olduğum en büyük camia diyebilirim. Manchester United da var ama orada fazla süre alamamıştım."

King, özelliklerini de şu şekilde açıkladı:

"Çok yönlü bir oyuncuyum. Bournemouth''ta 10 numara gibiydim. Sol tarafta da oynamışlığım var. Formasyona göre de değişebilir. Forvet arkasında da oynadım. Kenarda da oynadım. Kısacası çok yönlüyüm. Ana pozisyon olarak sorarsanız, santrafor oynamayı ve fırsat yaratmayı seviyorum. Hocam benden sağ bek oynamamı isterse, orada da oynarım. Taraftarlarımız çok tutkulu. Tıpkı ikinci bir din gibi takımlarına sarılıyorlar. Ben buraya dudaklarımın arasına puro almaya veya tatil yapmaya gelmedim. Ben buraya başarmak için geldim" 

İlgili Haberler