Fenerbahçe'ye sponsor şoku

Fenerbahçe'ye sponsor şoku
Fenerbahçe'ye seçimli olağan genel kurul öncesi sponsoru Acıbadem'den kötü haber geldi.

Milliyet yazarı Tayfun Bayındır'ın haberine göre Acıbadem Grubu, Fenerbahçe ile olan sponsorluk anlaşmasını tek taraflı feshetti.

Acıbadem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın imzasıyla Fenerbahçe Kulübü'ne noterden bir yazı gönderildi ve Acıbadem, sponsorluk sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Tayfun Bayındır'a konuşan Mehmet Ali Aydınlar, "Geçen hafta 31 Mayıs 2018 tarihinden itibaren sponsorluk sözleşmemizi feshettiğimizi kulübümüze bildirdik." dedi.

"2018 yılı Ocak ayında futbol takımımıza forma sponsoru bulunamamıştı ve anladığım kadarıyla tam o dönemde önemli bir kaynak arayışı vardı. Başkan’ın bizzat benden ricası ve talebi üzerine bunu geçmişte de yaptığım gibi bir görev olarak gördüm ve kulübüme katkı olması amacıyla futbol takımımızın formasına sponsor olduk."

"Süreç bizi bambaşka bir alana, farklı tartışmaların içine çekti. Bu dönemde başkanlık yarışı başlamıştı ve ben bir anda kendimi yarışın içerisinde polemiklerin bir parçası olarak buldum. Gerçekten çok üzüldüm ve çok yıprandım diyebilirim."