Fenomen dizi Masumlar Apartmanı’na bir transfer daha. Naci’nin karısını kim canlandıracak?

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı’na bir transfer daha. Naci’nin karısını kim canlandıracak?
Ekranların fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda bu hafta şoke eden gelişmeler yaşanacak. Dizide Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakterinin eşi de ortaya çıkacak. Naci'nin eşini ise Pervin Bağdat canlandıracak.

TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, fenomen dizi TRT’de yayılan Masumlar Apartmanı dizisine bir transfer daha geldi.

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’nın gençlik aşkı Naci’nin (Tansel Öngel) gelişiyle birlikte dizide tansiyon yükselirken, son olarak güçlü kadroya Naci’nin eşi de dâhil oluyor. Yeni karakteri Pervin Bağdat, canlandıracak.

PERVİN BAĞDAT KİMDİR?

Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ağlatan Dans dizisinde Hülya karakteriyle dikkat çeken Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri dizisinde rol alarak çıktı.

Daha sonra Dabbe Bir Cin Vakası, Htr2b Dönüşüm, Azap Çavuşu, Ağlatan Dans, Bir Don Juan Öldürmek, 7YÜZ, Daha ve Kayseri Aslanı: Çin İşi gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

pervin11-768x512.png