Ferit Şahenk medyadan çekiliyor mu?

Ferit Şahenk medyadan çekiliyor mu?
Ferit Şahenk, medyadan çekileceği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahenk, eşiyle boşandığı iddialarını da yalanladı.

Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yanı sıra iş insanı Ferit Şahenk'te bölgeye yapılan yatırımlarını anlatıp, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Ferit Şahenk, Doğuş Grubu’nun yatırımlarının yüzde 80’inin Türkiye’de olduğunu belirterek, Star TV'nin devam edeceğini ancak  kendini dönüştürmesinin şart olduğunu dile getirdi.

 Sözcü'den Özlem Gürses'in haberine göre, medyadan çekileceği sorularına da cevap veren Şahenk, "Yooo, hayır. Önemli olan içerik. Sizlersiniz yani… Benim kızım artık televizyon seyretmiyor. İstedikleri zaman istedikleri bilgiye her biçimde ulaşıyorlar. Eskiden biz açardık gazeteyi, kocaman bir sütunda, saat 8'de ajans, saat 9'da Görevimiz Tehlike. Aileler buluşurdu Görevimiz Tehlike'yi birlikte seyredelim diye… Bunlar bitti artık. Türkiye'de medyada da bütün arkadaşlarımız, dostlarımız, rekabet edenler bunu görüyorlar uyguluyorlar. Medyada yeni dünya dijitalde kuruluyor" ifadelerini kullandı.

Şahenk, sözlerine şöyle devam etti: 

"Benimle ilgili şu algı çok yanlış 'Ferit Şahenk yurtdışında…' Değilim. Yatırımlarımın yüzde 80'i Türkiye'de. Karımla buradayım, baba topraklarımda… 'Eşiyle boşandı' diye yazıyorlar, hayır, boşanmadım! Eşim Diana burada. Beni gören 'Aaa ne zaman geldi' diyor.  Çok yanlış yaklaşımlar bunlar. Anneme gidiyorum, annem bile ne laflar ediyor… Üzülüyorum bunlara. Kendimi en rahat, en mutlu hissettiğim yer, burası benim toprağım dediğim yer tam da burası. Babam burada, 45 dakika ileride yatıyor."