FETÖ'cü Enes Kanter ABD'li senatörlerle!

FETÖ'cü Enes Kanter ABD'li senatörlerle!
FETÖ'cü hain Enes Kanter, Türkiye ile ilgili hazırlanan tasarı için ABD'li senatörlerle bir araya gelerek ülkemizi hedef aldı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, ABD'li senatörlerle bir araya gelerek Türkiye'yi hedef aldı.

Amerika’nın Sesi’nden Dilge Timoçin’in haberine göre; Türkiye'nin terörle mücadele yetkilerini siyasi rakiplerini hedef almak için kötüye kullandığı iddia edilen skandal yasa tasarısını, Massachusetts Senatörü Edward J. Markey ve Oregon Senatörü Ron Wyden sundu.

"TRUMP DAVETİ İPTAL ETMELİ"

ABD Başkanı Donald Trump’ın Erdoğan’ın davetini iptal etmesi gerektiğini savunan Senatör Markey, “Başkan Trump, Türkiye’nin insan hakları sicilinin kabul edilemez olduğunu açıkça söylemeli, aynı şekilde ABD Senatosu da tüm dünyada demokrasi ve insan haklarına bağlılığını göstermeli” dedi.

"ENES KANTER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Hakkında kırmızı bültenle uluslararası arama emri çıkartıldığını söyleyen firari FETÖ’cü Enes Kanter’e destek veren Senatör Markey, “Yabancı liderlerin, gördükleri baskıyı dile getirenleri cezalandırmak için uluslararası kolluk kuvvetlerini silah gibi kullanma girişimleri dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez. Senatör Wyden ve ben, Sayın Kanter’in işini yapabilmesi ve ifade özgürlüğü adına ABD dışına güvenle seyahati için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“HOCAEFENDİ YOLUNDA ANAM TÜM SÜLALEM FEDA OLSUN”

Enes Kanter, ailesi tarafından evlatlıktan reddedilmişti. Soyadını Gülen olarak değiştirdiğini duyuran Kanter açıklamasında “Vefalı, fedakar insanların gözyaşları ile büyüttüğü bu hizmet için bir Enes değil bin Enes feda olsun. Hocaefendi yolunda anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun. Bu dava uğrunda bir değil saçlarım adedince başım olsa yine veririm feda olsun” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler