Fettah Tamince delil kararttı iddiası: AKM'de neler oluyor?

Fettah Tamince delil kararttı iddiası: AKM'de neler oluyor?
İstanbul Taksim Meydanı'nda devam eden AKM inşaatında geçtiğimiz günlerde halatının kopması ile düşerek yaralanan işçi, inşaatın sahibi Fettah Tamince ve Naci Topsakal hakkında delilleri yok ettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Taksim'deki AKM inşaatında vinç halatının kopmasıyla meydana gelen kazada bir işçi demirlerin üzerine düşerek ağır yaralanmıştı. İnşaatta son bir ay içinde yaşanan çeşitli kazalarda 3 işçinin yaralanması daha gözleri o projeye çevirdi.

Gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, henüz bilinmeyen bir nedenle beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden düştü.

Vücudunun bir kısmı yerdeki demirlere saplanan Alaca, itfaiyenin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi acil cerrahi bölümünde tedavisi devam eden Alaca’nın vücudunda kırık ve eziklerin olduğu tespit edildi.

KAMERA KAYITLARI SİLİNDİ Mİ?

Sözcü'de yer alan habere göre Alaca'nın ağabeyi, olayın ardından şantiyeye gittiğini fakat kovulduğunu ifade ederken, kazaya neden olan vincin söküldüğü kamera kayıtlarının ise silindiğini iddia etti.

Delillerin karartılarak olayın üstünün örtülmeye çalıştığını iddia eden aile, AKM’yi yapan Sembol İnşaatın sahibi Fettah Tamince ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal hakkında suç duyurusunda bulundu.