'Beşiktaş kimsenin oyuncağı değil!' Feyyaz Uçar'dan sert eleştiri ve Batshuayi açıklaması

'Beşiktaş kimsenin oyuncağı değil!' Feyyaz Uçar'dan sert eleştiri ve Batshuayi açıklaması
Beşiktaş'ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar, Antalyaspor maçından sonra Beinsports'taki programda çarpıcı açıklamalarda bulundu

Beşiktaş''ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar, Beşiktaş-Antalyaspor maçından sonra yayıncı kuruluş Beinsports''taki programda çarpıcı yorumlarda bulundu.

Beşiktaş''ın sahaya yıldızlarından yoksun bir onbirle çıkmasını sert bir şekilde eleştiren Uçar, "Beşiktaş, kimsenin oyuncağı değil" dedi.

Uçar, "Lig maçına takım en iyi oyuncularıyla çıkar. Mesela Josef de Souza varsa oynar. Kulübede olmaz. 3 kere idmana çıksa yeter. Ayakkabısını koysa yeter. Onun oynaması bütün takıma güvendir" diye konuştu.

Ghezzal, Larin ve Josef''in oyuna girmesinden sonra Beşiktaş''ın daha iyi oynadığına dikkat çeken Uçar, "Bu kadar vakit boşa gitti ve sonuçta kaybedilen iki puan. Bir takım neden bu kadar değişir ki" yorumunu yaptı.

Uçar, Batshuayi''nin oyundan alınmasını da eleştirdi ve "Maçta gole ihtiyacın varsa Batshuayi çıkmaz. Dön çift santrfora. Batshuayi iyi bir forvet. Bakmayın gol kaçırmasına. Pozisyona girmek de çok önemli" dedi.