FIFA Kulüpler Dünya Kupası başlıyor! İşte program

FIFA Kulüpler Dünya Kupası başlıyor! İşte program
Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenecek 2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, yarın oynanacak olan ikinci tur maçlarıyla başlayacak. Meksika ekibi Tigres ile Güney Kore temsilcisi Ulsan Hyundai'nin karşı karşıya geleceği mücadele Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak.

AA'da yer alan habere göre, Aralık 2020'de düzenlenmesi gereken ve yeni tip korona virüs nedeniyle ertelenen 2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın açılış karşılaşması yarın oynanacak.

Meksika ekibi Tigres ile Güney Kore temsilcisi Ulsan Hyundai arasındaki mücadele yarın TSİ 17.00'de Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak.

DİĞER MAÇ 20.30'DA OYNANACAK

Günün diğer ikinci tur mücadelesinde ev sahibi ülkeden El-Duhail ile Mısır'ın El-Ehli takımı karşı karşıya gelecek. Education City Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabaka, yarın TSİ 20.30'da oynanacak.

YARI FİNAL 8 ŞUBAT'TA

Tigres-Ulsan Hyundai maçının galibi, Brezilya temsilcisi Palmeiras ile 7 Şubat'ta yarı finalde mücadele edecek. El-Duhail ile El-Ehli arasındaki karşılaşmanın kazananı, Almanya'nın Bayern Münih ekibiyle 8 Şubat'taki yarı finalde kozlarını paylaşacak.

BEŞİNCİLİM MAÇLARI 7 ŞUBAT'TA

İkinci turun kaybedenleri, 7 Şubat'ta beşincilik maçına çıkacak. Turnuvada final ve üçüncülük maçları ise 11 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Yeni Zelanda ekibi Auckland City'nin salgın sebebiyle turnuvadan çekilmesiyle ev sahibi El-Duhail doğrudan ikinci tura yükselmiş ve organizasyonun açılış maçı 4 Şubat'a alınmıştı.