Fikret Orman'dan transfer açıklamaları!

Fikret Orman'dan transfer açıklamaları!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fransa'da transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yöneticiler Umut Güner, Metin Albayrak ve Şenol Güneş'in yardımcısı antrenör Tamer Tuna, Nice'e gelerek İspanya-Türkiye maçını izlediler. Burada Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu.

"GÖKHAN TÖRE'Yİ SATMIYORUM"

"Satma konusunda istekli değilim. Şampiyonlar Ligi oynatacağım. "kal oyna" diyorum. Bir oyuncunun transferine olur vermem, satmam için hem kafama, hem de kasama yatacak.. Seneye daha iyi fiyata satarım. Acelem yok.. Gökhan iyi oyuncu, isteyen iyi para verecek. Laf çok, para yok."

"OSPİNA ÇOK PAHALI"

"Tolga ve İsmail'le anlaşıldı. Ayrıca yabancı bir kaleci alacağız. Boyko'yu satabilirim ya da iyi şartlarda kiralık gönderebilirim. Ama onun yerine bir kaleci alacağız. Ospina'yı istedim. Ancak hem kulübünün gönderme niyeti hem de maliyetleri çok yüksek. Başka alternatiflerimiz var."

"GÖNÜL'Ü BEKLİYORUZ"

"Daha önce de açıkladım. Gökhan Gönül takımda görmek istediğimiz bir oyuncu. Fenerbahçe ne teklif etti bilmiyorum ama gazetelerde çıkan rakamlar doğruysa, biz Fenerbahçe'nin teklif ettiğinin daha azını verdik. Tabi ki karar Gökhan Gönül'ün.. İsterse gelir imzayı atar."

ATİBA İÇİN 3 MİLYON EURO

"Takımın yapısını ve dokusunu asla bozmam. Eski hocamız Bilic, Atiba için bize 3 milyon Euro teklif etti. Teşekkür ettim ve reddettim. Atiba'nın bir yıl daha sözleşmesi var. Uzatmak isterse maaşına zam yapar uzatırız. Atiba bu takımın önemli bir işçisi."