MHK'nin operasyonuyla görevden alınan Fırat Aydınus ilk kez konuştu: Hayırlı olsun

MHK'nin operasyonuyla görevden alınan Fırat Aydınus ilk kez konuştu: Hayırlı olsun
Geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de düdük çalan aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek gibi hakemlerin de yer aldığı 13 ismi görevinden almıştı.

Bu karar sonrasında geçen sene emekli olacakken yeni yönetmelik sonrasında yine görev alan Fırat Aydınus, kendisinin söylediği iddia edilen şeyler hakkında konuştu ve kararla ilgili değerlendirmede bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından Türk sporuna bomba gibi düşen 13 hakemin görevden alınması kararı sonrasında spor kamuoyu günlerce bu kararı tartıştı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, yayıncı kuruluşa çıkıp canlı yayında konuyla ilgili açıklamalar yapsa da kamuoyu bu cevaplardan tatmin olmadı.

Verilen karar sonrasında görevden alınan 13 hakemden birisi olan Fırat Aydınus, kendisiyle ilgili "Beni konuşturmasınlar, benim kafamın tasını attırmasınlar" sözlerini söylediği yönündeki iddiaların doğru olmadığını yakın çevresine iletti.

Fanatik''in haberine göre eski hakem kendisine ulaşan gazetecilere de alınan kararla ilgili "Türk futbolu için hayırlı olsun" cevabını verdi.


 

İlgili Haberler