Formula 1 Türkiye GP şifresiz hangi kanalda? F1 İstanbul Grand Prix ne zaman, saat kaçta?

Formula 1 Türkiye GP şifresiz hangi kanalda? F1 İstanbul Grand Prix ne zaman, saat kaçta?
Formula 1 Türkiye GP şifresiz hangi kanalda sorusu yarış severler tarafından merak ediliyor. Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecek F1 İstanbul Grand Prix ne zaman, saat kaçta? İşte tarihi F1 yarışı bilgileri.

Formula 1 Türkiye GP için zaman sonunda geldi. Dünyanın en zor pistleri arasında yer alan Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan F1 Türkiye Grand Prix’inde büyük bir heyecan yaşanacak. İstanbul Park’ı diğer pistlerden ayıran en önemli özellikler arasında gösterilen 8. viraj ise yine heyecanlı anlara sahne olacak.

F1 Türkiye GP Şifresiz Hangi Kanalda?

F1 Türkiye Grand Prix’i şifresiz olarak 10 Ekim 2021 Pazar gününde saat 17.00’dan itibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

F1 İstanbul GP Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak?

10 Ekim 2021 Pazar gününde saat 17.00’da başlayacak F1 İstanbul Grand Prix’i şifresiz olarak S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Formula 1''de Intercity İstanbul Park''ta yapılacak sezonun 16. yarışına Mercedes pilotu Valtteri Bottas ilk sıradan başlayacak.

Lewis Hamilton, 1:22.868''lik derecesiyle İstanbul Park''ın pist rekorunu kırdı ve sıralama turlarının en hızlısı oldu. Hafta sonuna girerken motor değişikliğine giden Hamilton, 10 sıra ceza aldığı için yarışa 11. sıradan başlayacak.

Sıralama turlarını ikinci sırada bitiren Bottas yarışa ilk sıradan, 3. olan Verstappen ise 2. sıradan başlayacak. Ferrari pilotu Charles Leclerc ise mücadeleye 3. sıradan başlayacak.

Intercity İstanbul Park tarafından özel olarak tasarlatılan şampiyonluk kupası, sporseverlerin yakından bildiği ünlü 8. viraj ile Türk kültüründen esintiler taşımakta. Metalik gri ve bronz renginde, 5 kilo ağırlığında ve 50 santimetre yüksekliğe sahip kupada, pilotların en çok zorlandıkları 8. viraj teması işlenirken kupanın üst bölümünde ay ve yıldız figürleri, kaidesinde ise Türk motifleri yer almakta.