Gabar'daki petrole vatandaşın yorumu. 'Borusuz döşerlerse faydası olur'

Gabar'daki petrole vatandaşın yorumu. 'Borusuz döşerlerse faydası olur'
Sokak röportajlarında ülkemizin güncel sorunlarına ve gelişmelerine yönelik vatandaşlarımızın yaptığı yorumlar akıllarda derin izler bırakmaya devam ediyor. Bir vatandaşın Gabar’daki petrole ilişkin yaptığı yorum çok konuşuldu.

Özellikle seçimlerin yaklaşması ile ülkemizin yer yerinde bulunduğu söylenen petrollere ilişkin yapılan bir yorum yüzleri güldürdü. Gabar’da bulunan petrol ile vatandaşlar, artık daha ucuza petrol kullanacağını sanırken işin aslında öyle olmadığını görünce yorumların ve eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor.

Sokak röportajında kendisine mikrofon uzatılan bir adam ekonomi hakkında soruları yanıtlarken muhabir kendisine Gabar’dan çıkan petrolün ekonomimize faydası olup olmayacağını sordu.

“BORUSUZ DÖŞERLERSE OLUR”

Çok kısa düşünen vatandaş kendisine yöneltilen Gabar sorusunu, “Olur, borusuz döşerlerse olur. Ama boruyla döşerlerse olmaz. Onlar borusuz döşüyor çünkü.. Gabar’da petrol çıkıyor, petrolün fiyatı, mazotun fiyatı… Arabaya binemez olduk ya, böyle bir durum var mı?” şeklinde cevapladı. Türk vatandaşın bu cevabı sosyal medyada viral oldu.