Galatasaray evinde Lazio'yu ağırlayacak

Galatasaray evinde Lazio'yu ağırlayacak
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'nın Lazio takımını ağırlayacak. Saat 19.45'te başlayacak mücadele EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi''ndeki ilk maçına bu akşam Lazio karşısında çıkacak. Türk Telekom Stadı''nda oynanacak müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek.

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY - LAZIO MUHTEMEL 11''LERİ:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Taylan, Morutan, Kerem, Halil

Lazio: Strakosha, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Radu, Milinkovic, Escalante, Luis Alberto, Zaccagni, Muriqi, Felipe Anderson

ASLAN''DA 4 İSİM SAKAT

Galatasaray''da sakatlıkları bulunan kaptan Arda Turan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli, sahadaki yerini alamayacak. UEFA''ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de sahaya çıkamayacak.

İtalyan ekibinde ise önemli bir eksik bulunmuyor. 

LAZIO İLE 5. RANDEVU

Galatasaray, İtalyan temsilcisi ile tarihinde 5. kez resmi bir müsabakada karşılaşacak.

Daha önce 2001-2002 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi''nde eşleşen iki takım, kendi sahasında oynadığı maçları 1-0''lık skorla kazandı.

Galatasaray ile Lazio, son olarak 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaştı. Galatasaray''ın sahasındaki maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken rövanş karşılaşmasını 3-1 kazanan Lazio tur atlayan taraf oldu.