Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Canlı anlatım

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Canlı anlatım
Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçına saatler kaldı. Saat kaçta, hangi kanalda olacak sorularını da beraberinde getirdi. Fenerbahçe'de Cocu'nun istifasından sonra Erwin Koeman başta olacak. Derbiyi anbean canlı takip edeceğiz...

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Bu akşam adrenalin tavan yapacağı Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda olması taraftarlar tarafından sıkça merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'yi bugün ağırlıyor. Merakla beklenen derbide bilindiği üzere Ankaragücü karşısında 3-1'lik mağlubiyet alan Fenerbahçe tarafında büyük bir kriz yaşanmıştı. Bu krizin ardından yönetim Cocu'nun istifasını verdi. Boşalan teknik direktör koltuğuna ise bugün Erwin Koeman oturacak. Morali epey bozulan sarı lacivertli takım Galatasaray'ı yenerek moral toplamak istiyor. Peki, Galatasaray tarafında durumlar nasıl? Galatasaray'da Mariano cezalı olduğu için maçta yer almayacak. Fenerbahçe cephesinde ise Islam Slimani cezası sebebiyle o da maçta olmayacak.
Gelelim derbinin detaylarına... Saatler kala nefeslerin tutulduğu derbinin yayın bilgileri, Galatasaray Fenerbahçe maçı sonucu ve saat kaçta ve hangi kanalda gibi akıllarda çığ gibi büyüyen soruların cevapları haberimizde olacak. Ayrıca, Galatasaray Fenerbahçe maçını haber sitemizden de canlı takip edebilirsiniz. 

GALATSARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HAN

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan maç saat 21.00'da başlayacak 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA

Galatasaray Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1'de canlı izlenilebilecek. Maçın canlı anlatımı ise yenicag.com.tr'de olacaktır.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ

Galatasaray Fenerbahçe maçını en çok kazanan hakem ünvanına sahip başarılı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

GALATASARAY FENER MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Serdar, Ozan, Ömer, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Rodrigues, Eren Derdiyok

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Reyes, Eljif, Benzia, Ayew, Soldado

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI BURADA

galatasaray-fenerbahce-maci.jpg

GS-FB MAÇI HAKKINDA ÖNEMLİ DETAYLAR

Galatasaray'da Yeni Malatyaspor maçında sarı kart gören Mariano cezası nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Ayrıca Galatasaray'da Onyekuru, Nagatomo, Eren Derdiyok, Fernando, Feghouli, Belhanda, Emre Akbaba, Serdar Aziz gibi önemli oyuncuların sakatlıkları bulunuyor. Eren Derdiyok, Serdar Aziz, Feghouli ve Linnes'in derbiye yetişmesi bekleniyor. Fernando'nun ise derbi maçta forma giyemeyeceği açıklandı. Fenerbahçe'de Slimani Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Galatasaray derbisinde oynamayacak. Ayrıca Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kaan Güçtekin'in sakatlıkları bulunuyor. 

FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK HOCASI

Erwin Koeman, takımın başında ikinci idmanını dün yaptırdı. Hollandalı teknik adam, derbi hazırlıklarını yüksek tempolu çalışmalarla sürdürüyor. Dün takıma bir konuşma yapan 57 yaşındaki çalıştırıcı, “Artık takım olarak hareket etme zamanı geldi. Hata yaparsak, bunun sonuçlarına katlanırız. Özellikle hücuma kalkarken kaptırılan toplar, Ankaragücü maçında kabusumuz oldu. Galatasaray da bu konuda çok tehlikeli. Oyun disiplininden taviz vermeyip savaşırsak işimiz kolaylaşır. Herkes yüreğini ortaya koyarsa, bu derbiden zaferle ayrılan taraf oluruz” ifadelerini kullandı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet 17 Ocak 1909 yılında Papazın Çayırı’nda oynanan müsabaka ile başladı. 109 yıllık dostlar, yarın oynanacak maçla tekrar karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Ligde geride kalan 10 haftada sarı-kırmızılılar 19 puanla üçüncü, sarı-lacivertliler ise 9 puanla 15. sırada bulunuyor. 

Galatasaray Fenerbahçe maçı derbisi başlar başlamaz maç sonucunu buradan öğrenebilirsiniz.