Galatasaray istedi Fenerbahçe kapıyor. Transferde anlaşma sağlandı

Galatasaray istedi Fenerbahçe kapıyor. Transferde anlaşma sağlandı
Fenerbahçe, Göztepe'nin gözdesi konumunda bulunan Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katıyor. Sarı-lacivertliler, stoper arayışlarında olan Galatasaray'ın transfer etmek istediği tecrübeli savunmacı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Galatasaray istedi Fenerbahçe kapıyor. Transferde anlaşma sağlandı

Yeni sezonun kadro yapılanma çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin de peşinde olduğu yıldız oyuncu el sıkıştı. 

Fotomaç''ın haberine göre, sezonun sona ermesinin ardından beklentileri karşılayamayan bazı futbolcularla yollarını ayıracak olan Fenerbahçe Kulübü, transfer için düğmeye bastı.

YİNE KARŞI KARŞIYA

Erken aksiyon planını hazırlayan sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray''la bir kez daha transferde karşı karşıya geldi. Yerli oyunculara ayrı bir önem veren Fenerbahçe Süper Lig''de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız için bir süredir temaslarını hızlandırmıştı.

ALPASLAN ÖZTÜRK, F.BAHÇE YOLUNDA 

Fenerbahçe, Göztepe''nin gözdesi konumunda bulunan Alpaslan Öztürk''ü kadrosuna katıyor.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI 

Sarı-lacivertliler, stoper arayışlarında olan Galatasaray''ın transfer etmek istediği tecrübeli savunmacı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ 

27 yaşındaki stoperin menajeriyle yapılan görüşmelerde tüm şartların konuşulduğu ve sezonun ardından imzaların atılacağı belirtildi. Bu sezon Göztepe formasıyla Süper Lig''de 15 maça çıkan Alpaslan Öztürk 2 gollük katkı verdi.

İlgili Haberler