Galatasaray Muric transferini bitiriyor

Galatasaray Muric transferini bitiriyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray aradığı golcüyü buldu. Sarı kırmızılılar, bir süredir transfer listesinde bulunan Muric için kulübü Çaykur Rizespor ile anlaştı.

Çaykur Rizespor forması giyen sezonun flaş ismi Vedat Muriç, Galatasaray’la el sıkıştı. Fenerbahçe’nin de transferi için büyük çaba harcadığı Kosovalı golcü, uzun süren pazarlıklar sonrası Galatasaray’a hiç olmadığı kadar yaklaştı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Karadeniz kulübü ilk olarak kapıyı 10 milyon eurodan açarken, Galatasaray 3.5 milyon euroluk teklif yaptı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rizespor Yönetimi ile ilişkilerini devreye sokarken, Karadeniz temsilcisi 6 milyon euroya kadar indi. Sarı kırmızılılar, son olarak 4 milyon euro teklif etti ve Muriç’in de ısrarı sonrası kulüpler el sıkıştı.

ALTERNATİF SANTRFOR OLACAK

Sarı kırmızılılar, bu parayı taksitler halinde ödemeyi planlıyor. 25 yaşındaki futbolcuya da yıllık 1.8 milyon Euro garanti maaş önerildiği, bonuslarla birlikte bu rakamın 2.2 milyon euroyu bulacağı öğrenildi. Süper Lig’de sezonu 17 gol 8 asistle tamamlayan Vedat Muriç, 1.94’lük boyuyla, Diagne’nin yerini doldurmaya çalışacak.

Galatasaray’da teknik ekibin, 3 kulvarda birden mücadele edecek olan takımda Muriç’i alternatif golcü olarak kullanmayı planladığı da gelen haberler arasında.