Galatasaray St. Johnstone deplasmanında

Galatasaray St. Johnstone deplasmanında
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında İskoçya ekibi St. Johnstone'a konuk olacak. 1-1 biten ilk maçın ardından Cimbom, İskoçya'da tur arayacak.

ERAY EROLLU / Yeniçağ

alatasaray, 1-1''in rövanşında St. Johnstone ile İskoçya''da karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçı, Perth kentindeki McDiarmid Park''ta oynanacak. Karşılaşma, TSİ 21.00''de başlayacak. Letonyalı hakem Andris Treimanis''in yöneteceği karşılaşma, D Smart Spor''dan naklen yayınlanacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

İstanbul''da oynanan turun ilk karşılaşması 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Galatasaray, rövanşı kazanması halinde üst tura yükselecek. Müsabakanın beraberlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek, burada da eşitliğin bozulmaması halinde ise tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek. Sarı-kırmızılı takım, yenilmesi durumunda ise bu organizasyona veda edecek.

TURU GEÇERSE RAKİP RANDERS

Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

MUHTEMEL 11''LER:

St. Johnstone: Clark, Devine, Mccart, Gordon, Jason Kerr, Davidson, Wotherspoon, McCann, Rooney, Kane, O''Halloran

Galatasaray: İsmail Çipe, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Babel, Mohamed

Sarı-kırmızılı takımda lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan, UEFA''ya bildirilen listede yer almayan Alexandru Cicaldau, kırmızı kart cezalısı Fernando Muslera ile kafileye dahil edilmeyen Falcao karşılaşmada forma giyemeyecek.