Ne diyorsun Torrent? Bunlar nasıl sözler öyle!

Ne diyorsun Torrent? Bunlar nasıl sözler öyle!
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Göztepe maçından sonraki açıklamaları gündemdeki yerini koruyor. Torrent öyle şeyler söyledi ki; dinleyenler hayretler içinde kaldı

Galatasaray, Göztepe''yi penaltı düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 yendi ama ilk galibiyetini alan teknik direktör Domenec Torrent''in açıklamaları gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

Torrent''in maç yorumundan kimse bir şey anlamadı. İspanyol hoca sanki takımı kendisi değil de başkası sahaya sürmüş gibi konuşurken, garip ifadeler kullandı. Torrent''in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

- Onlar (Göztepe) 3 kişi savunma yapıp, 2 kişi kanattan geliyordu, 5 kişi hücum ediyordu. Kanatlardaki oyuncuları çok ilerideydi. 

- Açık oyuncuların çok önde baskı yapmaları konusunda önlem almamıştık. Biz de onlara karşı bekleri çok geri çektik. 

- Bizde 6 kişi falan savunma oldu. Bunun sonucunda oyun çok fazla bizim sahamızda oynandı. 

- 3 stoperleri serbest oynuyordu. Biz çok geride olduğumuz için kısa sürede 15 orta yaptılar. 

- Bu normal değildi. Orta sahayı düzgünce kontrol edemediğimiz için rahatça oynadılar.

- Oyuncu değişikliklerle bazı şeyler değişti ama taktik değişikliğiyle sonuç aldık. 4-3-3 oynadık. Topa sahip olmayınca da adam adama oynadık ve böylece başarılı olduk. 

- Bizim açıklarımız onların stoperlerine karşı çıkıyordu. Berkan ve Alex onların orta sahalarıyla karşı karşıya kaldılar ve eşitlik oldu. 

- Taylan savunmanın önündeydi, top kanada geçince savunmayı Taylan''la 5''liye çeviriyorduk. 5''liye dönünce rakip de rahat oynayamaz oldu. Sayısal üstünlük sağlayamadılar. Hücuma çıkınca da bizim sayısal üstünlüğümüz oluyordu.

- İlk yarıdaki oyundan memnun değildim. Sahada yapmamamız gereken şeyler yaptık. Bu şekilde oynayamayız. Arada bunları düzelttik. 

- Bu stadyumdaki ortamı biliyorsunuz. Oyunculara sesleniyorduk, en dibimdeki bek bile beni duymuyordu. 

- Bence ikinci yarıda vakti güzel değerlendirdik. Sadece oyuncuları değiştirmemiz değil sistemi değiştirmemiz bize yardımcı oldu. Onların 3 kişilik savunmasına 3 kişilik hücum, 2 kişilik merkezlerine 2 kişilik merkez ve 5''li savunma. Topa sahip olunca da 4-3-3''e çeviriyorduk. Böylece daha da iyi oynayabiliyorduk. 

- Özetle, ilk yarıdan memnun değilim. Galatasaray öyle oynayamaz. İkinci yarından da memnunum. 

- Hakemlerden hiçbir zaman konuşmayacağım. Türkiye''de değil Avrupa''da da VAR''ı getirdiler, işler iyice karıştı. İkinci penaltıya karşı çıktım. Ayağından sekip eline çarptı. Başka ülkelerde bu penaltı değil. Çünkü, seken top. Türkiye''de kurallar farklı olabilir. 

- Mağlup durumda olduğumuz sürede acı içindeydim. Kasımpaşa gibi maçlar aklıma geldi. İkinci yarıda bu sefer farklı oynadıklarını, takımın başarılı olduğunu gördüğüm için yedek kulübesindeki arkadaşlarımla ''Bizimkiler oynuyor bu sefer'' diye konuşuyordum.