Torrent: Değişik ve komikti! Benim kaygım yok

Torrent: Değişik ve komikti! Benim kaygım yok
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe maçından sonra konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Torrent şunları söyledi:

- İlk yarı Fenerbahçe''nin iki pozisyonu vardı. İkinci yarıda güzel baskı yapıyorduk. Onların attığı gol değişik ve komikti. Oyuncumuzdan sekti. Sonra onların oyuncusuna geldi. Şans eseri de diyebiliriz.
 
- Gelecek hakkında kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgileniyorum. Kulübümüz ve taraftarımız için önemli bir maçtı. Ben gelmeden önce de ben geldikten sonra da Galatasaray için zor bir sezondu.

- Benim için bir sonraki başkanın kim olacağı önemli değil. Önümüzde 6 maç var, kazanmaya çalışacağım. Projeyle ilgili bir şey. Türkiye''de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor. 

- Benim ve ekibimin işi, olabilecek maksimum sayıda maç kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin sebebi şu, benim kontrol edebileceğim bir şey değil. Burada olmaktan çok memnunum.

- Üç maç kazanınca herkes mutlu, bir maç kaybedince herkes mutsuz oluyorsa ve değişikliğe gidiliyorsa, bu proje ile alakalıdır. Yapacak bir şey yok. 

- Çok büyük hocalar, çoğu zaman ilk dönemlerinde zamana ihtiyaç duydu ve bir şey kazanamadı. Ama onlarla devam ettiler. Proje eğer bir sonraki maçı kazanmaksa sadece, biz de böyle yaparız.