Galatasaray ve Fenerbahçe'den tatsız prova

Galatasaray ve Fenerbahçe'den tatsız prova
Galatasaray ve Fenerbahçe, yeni sezona hazır bir şekilde başlamak için çıktıkları hazırlık maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Hertha Berlin karşısında 2-1 mağlup olurken Galatasaray Augsburg'a 4-1 yenildi.

Fenerbahçe, 2019/2020 sezonu öncesi 4. hazırlık maçına Avusturya'da Hertha Berlin karşısında çıktı. Sarı Lacivertliler maç boyunca yakaladığı fırsatların çoğunu değerlendiremezken Hertha Berlin ise az sayıda pozisyonundan iki gol çıkardı ve mücadeleden Almanlar 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de Allahyar tek golün sahibi olurken genç oyuncu Sarı Lacivertli formayla ilk kez ağları bulmuş oldu.

Hertha'nın golleri 58'de Redan ve 81'de Ibisevic'in golleriyle 2-0'ı yakalarken genç forvet Allahyar 81'de Fenerbahçe adına skoru belirleyen golü attı.

fb9.jpg

TERİM'İN ÖĞRENCİLERİNDEN KÖTÜ SINAV

Avusturya kampının ilk sınavında Leipzig’e 3-2 mağup olan Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Augsburg ile karşılaştı. Etkisiz bir oyun koyan Fatih Terim'in öğrencileri sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Avusturya'nın Tirol bölgesinde bulunan Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar hakimiyeti rakibine kaptıran Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Augsburg'a galibiyeti getiren golleri 14'de Florian Niederlechner, 31'de Carlos Gruezo, 53'de Andre Hahn ve 54'de Stefano Russo kaydetti.

Galatasaray'ın tek golü ise 87'de Ömer Bayram'dan geldi.Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk maçını yine Almanya temsilcisi Leipzig ile yapmış ve sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

ERENCAN İLK KEZ 11'DE

Galatasaray’ın 17 yaşındaki golcüsü Erencan Yardımcı, A takımla ilk kez bir müsabakaya ilk 11’de başladı. Kampın dikkati çeken oyuncularından olan Erencan, Augsburg müsabakasına ilk 11’de forma giydi. Erencan, Leipzig ile oynanan hazırlık maçında da sonradan oyuna girerek takımının attığı 2. golün hazırlayıcısı olmuştu.

OKAN KOCUK İLK MAÇINDA

Galatasaray’ın yeni transferi Okan Kocuk ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giydi. Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan genç file bekçisi, mücadelenin 46. dakikasında İsmail Çipe’nin yerine oyuna dahil oldu.

20190725_2_37507221_46352569_web.jpg