Galatasaray'da Brezilya'lı yıldız ülkesine dönüyor!

Galatasaray'da Brezilya'lı yıldız ülkesine dönüyor!
Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Mariano Flamengo ile anlaştı. Brezilya'nın köklü ekibi Flamengo Galatasaray ile bonserviste anlaşırsa Mariano devre arasında gidecek.

Galatasaray'da Mariano ile yollar ayrılmak üzere... Sarı-Kırmızılı yönetim, maliyetli oyunculardan bazılarıyla ile yolları ayırarak transfer için kaynak oluşturmak istiyor. Mairiano 'un Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile her konuda anlaştığı ve topun artık Sarı-Kırmızılı yönetimde olduğu öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi'nin devre arasında Sambacı yıldız futbolcu ve Flamengo ile masaya oturacağı ve maddi konularda anlaşmanın olması durumunda transfere onay vereceği bildirildi.

RODRİGUES'iN TALİPLERİ ARTIYOR 

Alman Ligi takımlarından Köln'ün Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues'i Porto ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında izlediği öğrenildi. Yıldız oyuncuyu, Newcastle ve Valencia da istiyor.

LİNNES İLE YENİ İMZA YOLDA 

G.Saray'da Norveçli oyuncu Martin Linnes ve menajeri ile görüşmeler devam ediyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Linnes'in sözleşmesini uzatılması için menajeriyle anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.